Foto's: Peter de Jong
Foto's: Peter de Jong

Olympia klaar voor Weidevogels

Sport 112 keer gelezen

Spijkenisse - Olympia is de generale repetitie voor de topper tegen Weidevogels aanstaande zaterdag middels een klinkende 25-11 (12-4) overwinning tegen VIOS met glans doorgekomen. De Olympianen, met assistent Wilfred van Wijngaarde op de bank voor de afwezige coach Stefan Gringhuis, legden op het sportpark De Brug de club uit Willemstad volledig haar wil op.

Met gevarieerde aanvallen werd de korf van VIOS bestookt. De thuisclub liep na een snelle 3-0 voorsprong, via 5-2 en 9-2 snel door naar een 12-4 ruststand. Na de rust kabbelde Olympia regelmatig door naar een 25-11 eindstand. ‘Op een paar slordigheidjes na heeft de ploeg een goede wedstrijd op de mat neergelegd. De ploeg speelde met veel zelfvertrouwen, waarin een ieder elkaar de sterke punten liet etaleren. Mooi om te zien. Zaterdag na de klapper tegen Weidevogels weten we gelijk waar we staan,’ aldus Wilfred van Wijngaarde. Daan Prikker en Daphne de Water waren met ieder zes treffers goed op dreef. De club uit Spijkenisse speelt aanstaande zaterdag om 15.30 uur op het sportcomplex Merenveld in Bleiswijk de kraker tegen Weidevogels.


Olympia: Charlotte Gret (1 keer), Rilana Cafferata (4 keer), Daan Prikker (6 keer), Martijn Koolwijk (3 keer); Dennis Cromzigt (2 keer), Lennart Orgers (3 keer), Daphne de Water (6 keer), Naomi de Water.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant