Archieffoto Peter de Jong
Archieffoto Peter de Jong

Bernisse ook tegen Volley Voorne ten onder

Sport 118 keer gelezen

Oostvoorne - De volleybalsters van Bernisse hebben bij hun debuut in de eerste klasse nog niet het zoet der overwinningen mogen smaken, want ook in de Meander in Oostvoorne trokken zij tegen Volley Voorne met een 3-1 (25-16, 20-25, 25-23, 25-16) nederlaag aan het kortste eind.

De Heenvlietsen met speelster Truus Verhoef als coach op de bank, kwamen na een zwakke eerste set in het tweede deel met een 20-25 score goed terug. Bernisse leek het lek helemaal boven te hebben, bleven ook in de derde set aan de winnende hand, maar bij 23-23 gaven zij de set toch weer prijs. De Bernisser vrouwen, die uitkwamen zonder Lisenka Brons, bleken vervolgens niet meer in staat om zich voor de laatste set nog eens op te laden. Bernisse speelt aanstaande zaterdag om 18.45 uur in De Drenkwaard in Zuidland tegen V=Volley.

Bernisse (vr.): Aletta van der Ploeg, Patricia Smits, Sanne Munster-de Gier, Jolanda Pols, Belinda Verweel, Gizelinde van der Zee, Eugenie Ooms-Verweel en Charlin van der Stoep, Yolanda Bouman.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant