Handballers doen het rustig aan

Sport 80 keer gelezen

Spijkenisse - In de laatste wedstrijd van de veldcompetitie hebben de heren van HVOS zondag een ruime, maar vrij eenvoudige overwinning behaald op Atomium ’61. De ploeg uit Spijkenisse won het duel met 30-13, bij rust stond het 17-9.

‘Het ging gemakkelijk en niet iedereen was scherp. Volgende week begint de zaalcompetitie en daar focussen wij ons op. Voor rust waren we heel aanvallend, na rust verdedigend en scoorden zij nog maar vier keer. Het was niet uitstekend, maar ook niet slecht’, zegt Menno van der Pluijm na afloop. Zondag start men de zaal competitie tegen Hellas 3.

Spelers HVOS: Steven Foxx (Daniël Schuil); Matthijs Loch; Richard Sterrenburg; Raoul Knol, Wessel Knol; Jeroen Wegge; Jos van der Velden; Wouter van der Zwan; Roy Poults en Wim Poults.