Hockeysters behalen eerste zege

Sport 98 keer gelezen

Spijkenisse - De dames van HV Spijkenisse hebben zondag de eerste overwinning behaald van de competitie. Na een nederlaag en een gelijkspel, werd op sportpark Groenewoud Pijnacker verslagen. De ploeg uit onze stad kwam achter, maar nog voor rust was het Kim Witteveen die de gelijkmaker scoorde. Na rust tilde Jessey Grootveld en Youssie Liem voor een 3-1 voorsprong, maar men liet Pijnacker toch nog dichterbij komen.

‘Deze zege was even nodig. Het is ook een verdiende overwinning voor de dames. We zijn direct fel en goed gestart. We maakten voor rust onze kansen niet af. Na de 3-1 verloren we veel duels. Dan sleep je er een moeizame overwinning uit’, zegt Maarten Bosman na het duel. Zondag gaat de ploeg op bezoek bij Barendrecht.

Speelsters HV Spijkenisse:  Nicolette van Drunen; Mariska Kremer; Daphne van Doorn; Evelien Schutte; Youssie Liem; Jamie Zeegers; Vivian van Krimpen; Pernille Meeder; Evelien Schutte;  Lonneke van Breukelen; Kim Witteveen en Charlene Tielemans. Er werd ingevallen door Jessey Grootveld, Camilla Luijendijk, Megan Luijendijk, Inge van Wijk en Roseke Tazelaar.