Archieffoto Peter de Jong
Archieffoto Peter de Jong

HSV Spikes winnaar in strijd om plaats drie

Sport 153 keer gelezen

Spijkenisse - De softballers van HSV Spikes hebben in een aantrekkelijke wedstrijd de rechtstreekse confrontatie om de derde plaats in de eerste klasse C met 6-2 gewonnen van Kickers. De Spijkenissers speelden op het Sportpolderpark in Hekelingen op alle fronten een goede wedstrijd, gaven verdedigend nauwelijks kansen weg en legden in de eerste inning met een 4-0 voorsprong aanvallend de basis voor de overwinning.

Nathan van der Reijden was met een homerun in de eerste inning de gevierde man, want de tweede honkman van de HSV nam nog een Spijkenisser mee naar het thuishonk. Pitcher Titus Blom (foto) acteerde op de heuvel als een vorst. ‘Het was een prestigieus belangrijke overwinning,’ meende eerste honkman Perry Dufais. ‘Afgelopen woensdag speelden we een berenwedstrijd tegen Nieuwegein Diamonds. De Diamonds hebben een geweldig team, wonnen alle wedstrijden met ruim verschil. Wij verloren weliswaar met 5-9, maar het was onze beste wedstrijd van het seizoen.’ HSV Spikes speelt vanavond om 18.30 uur in Dordrecht tegen Hawks.

Boxscore         : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7.

Kickers            : 0, 0, 1, 1, 0, 0, 0 = 2.

HSV Spikes     : 4, 0, 2, 0, 0, 0, X = 6.

Werpcijfers: Titus Blom 7, 0, 5, 1.

Slaggemiddelde: Colin Dohmen 1 uit 1 (1.000), Erik Eijkelenburg, Nathan van der Reijden 2 uit 3 (0.667) en Aad van der Landen 1 uit 2 (0.500).

Homerun: Nathan van der Reijden (1e inning + 1 man).

Line-up: Jeff Dufais (6), Aad van der Landen (7, 3e inning Tom Koch naar 8), Marcel Swarttouw (5, 3e inning Bart Vleggaar), Erik Eijkelenburg (2), Nathan van der Reijden (4), Perry Dufais (3), Harry de Vet (8, 4e inning Colin Dohmen naar 7), Michel Bungelaar (DP), Mark Garvelink (9), Titus Blom (1).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant