Foto: Peter de Jong
Foto: Peter de Jong

Handbalsters overlopen Gemini

Sport 231 keer gelezen

Spijkenisse - De dames van HVOS hebben zondag een zeer ruime zege weten te behalen tegen Gemini. De dames van Jean Poul Scholten wonnen het duel met 40-14, bij rust stond het 17-6 voor het team uit onze stad. Het werd vooral het spel van de nieuwe speelster Amanda Dantuma, die overkwam van Helius, zij scoorde twaalf keer.

‘Vorige week dacht ik na tien minuten, wat gaat dit worden, nu dacht ik dat weer. Dit keer in positieve zin, het stond 11-0 voor ons. Alles lukte gewoon en we hebben superleuk gespeeld. De nieuwe speelsters blijken echte aanwinsten. Voor de zaal gaan we voor de titel, maar nu staan we ook op het veld bovenaan. Dat had ik niet gedacht. We waren heel scherp en we gingen door’, zegt een tevreden Jean Poul Scholten na afloop. Zondag opnieuw een mooie tegenstander, dan speelt de ploeg bij Schipluiden.

Speelsters HVOS: Ingrid de Jong; Lisa Hofman (3); Eline van der Meer (10); Angela Busscher (4); Saskia van der Sluis (2); Claudia van Zwieten (2); Sara Sundermann (4); Iris Vonk (2); Frederique Benschop (1) en Amanda Dantuma (12).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant