Archieffoto Peter de Jong

Spijkenisse opnieuw in de slotfase onderuit

Sport 89 keer gelezen

Spijkenisse - Het zit VV Spijkenisse in de nog prille competitie niet meer. Nadat vorige week in de slotfase met 2-3 werd verloren bij Katwijt, ging de formatie van Peter Wubben afgelopen zaterdag opnieuw onderuit in de slotfase van het duel met ASWH.

Zes minuten in blessuretijd was het Peter Verhoeven die de ploeg uit Hendrik Ido Ambacht alsnog naar de winst schoot en dus baalt coach Peter Wubben terecht over deze tweede dure nederlaag in de hoofdklasse B.  ‘We hebben echt voldoende kansen gehad om te scoren. Ik denk zelf veel meer dan ASWH. Zij waren wel de beter voetballende ploeg. We groeiden in de wedstrijd. In de laatste periode kregen we volop kansen. Dan scoren we opnieuw niet. In de laatste minuut krijg je dan net als vorige week een treffer om je oren. Als je zoveel kansen krijgt, en je maakt ze niet. Dan maak je het jezelf erg lastig op dit niveau. Nu hebben we net als vorige week opnieuw geen punten’, zegt coach Peter Wubben na de nederlaag. Zaterdag mag de ploeg opnieuw naar Katwijk, nu is Rijnvogels de tegenstander. Hopelijk behaald de ploeg uit Spijkenisse dan de eerste punten in de Hoofdklasse B.

Opstelling Spijkenisse: Dyron Bijl; Lennert Krijger; Bart van Muijen; Jeffrey Schenk; Etiënne Mariana; Mark Bevaart; Shane van de Engel; Elvin Spoel; Juliën Gret (65 Jeffrey Duijnstee); Ruperto Dorothea en Jazzey Adams (85 Ivankovic).