Foto: Theo van Kralingen
Foto: Theo van Kralingen

Rozenburg herstelt zich tegen KethelSpaland

Sport 70 keer gelezen

Schiedam: Rozenburg heeft zichzelf een goede dienst bewezen door zich na de misstap tegen FC Vlotbrug (1-3) met 1-2 (0-1) te rehabiliteren tegen KethelSpaland. Yoeri Bak (foto) was bij de Rozenburgers met twee treffers de gevierde man. Bak scoorde halverwege de eerste helft de openingstreffers tegen de Schiedammers: 0-1. ‘We hadden daarna door moeten drukken,’ vond Rob Vuik, de trainer van Rozenburg. ‘we kregen toen de kansen.

In de tweede helft kwamen we door toedoen van Spaland niet aan voetballen toe, konden ons niet onder de druk uitvoetballen. Op het moment dat Spaland op 1-1 kwam hadden we zomaar kunnen verliezen.’ Maar de Rozenburgers hielden zich staande, kroop zelfs nog eenmaal genadeloos uit zijn schulp, toen Yoeri Bak een uitstekende pass van Lester van Kaam achter de Schiedamse doelman prikte: 1-2. ‘Dit was een lekkere overwinning, moet goed zijn voor het vertrouwen voor de nieuwe uitdaging tegen Excelsior,’ aldus Rob Vuik. De Rozenburgers zullen het vertrouwen nodig hebben voor de uitbeurt aanstaande zaterdag in Rotterdam-Kralingen tegen Excelsior.

Rozenburg: Bennie van der Meer; Vince Lissenberg (70. Rick Pas), Jordie de Groot, Elroy van Seventer, Leon Nigg; Adam Beker, Kenan Ylmaz, Lester van Kaam; Yoeri Bak, Lennard Quak, Jeroen van Balen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant