Afbeelding

Rondje Nissewaard

Actueel 74 keer gelezen

Spijkenisse/Bernisse - Per 1 januari 2015 zal de nieuwe gemeente Nissewaard een feit zijn. De PvdA Nissewaard heeft het ludieke idee opgevat om de nieuwe gemeente te openen met een sponsorloop. Met deze sponsorloop zal geld worden opgehaald voor twee goede doelen: Dress for Succes in Spijkenisse en zwembad ’t Molengors in Zuidland.

Diverse afstanden
De sponsorloop vindt plaats op 12 oktober en loopt door Spijkenisse en de huidige kernen van Bernisse. Lopers leggen een goede 40 km af als ze het hele parcours volgen, maar het is ook mogelijk om in te schrijven voor 10, 20 of 30 km. U stroomt dan in op de aanwezige rustpunten en loopt mee zolang u wilt. Er is geen wedstrijd element, de route wordt in een voor iedereen gangbaar tempo afgelegd.

Aanmelden
Lijkt het u leuk om mee te lopen? Geef u dan op bij Remco Harmsen via remco.harmsen@upcmail.nl  Hij zorgt voor alle benodigdheden om deel te nemen, zodat u snel sponsors kunt werven. Niet meelopen maar wel doneren kan ook: PvdA Nissewaard NL87 RABO 0109 0293 99 o.v.v. Rondje Nissewaard.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant