Afbeelding

Gebroederlijke schilderijen bij Kunstkring Voorne

Actueel 169 keer gelezen

Zwartewaal - John Steinhauer is al vele jaren een begrip in de regionale kunstwereld van Voorne Putten. Zijn schilderijen en aquarellen ontstaan zonder vooropgezet plan, meestal in sprekende kleuren. Hij start met het maken van vlekken en/of lijnen en creëert van daaruit een eindresultaat met een verhaal. Over het algemeen is hij vrij lang bezig met het maken van zijn schilderijen. Het is dikwijls meer kijken dan schilderen.

Tien jaar geleden ontmoette John voor het eerst broer Eddy. Dat zij meer gemeen hebben dan de familieband bleek al snel. Tijdens een door John gegeven schildersworkshop werd ook Eddy gegrepen door het schildersvirus. Eddy ontwikkelde een geheel eigen stijl die nu voor het eerst tijdens een expositie wordt gepresenteerd.

De expositie wordt feestelijk geopend op zaterdag 6 september om 14.00 uur. Iedereen is van harte welkom tijdens deze middag om de tentoonstelling te bekijken onder het genot van een hapje en een drankje.

Kunst in Uitvoering, Bernisserdijk 24, 3238 BM Zwartewaal (ingang aan de kop van de haven). Openingstijden: vrijdag, zaterdag en zondag 13.00-17.00 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant