Thomas Hoole bijna in bloemen

Sport 76 keer gelezen

Pijnacker - Thomas Hoole is er in de Ronde van Pijnacker voor junioren net niet in geslaagd om een podiumplaats te bemachtigen. De Zuidlander uit de ploeg van DRC de Mol behoorde samen met de Westlanders Jesse van den Enden uit ’s-Gravenzande en Naaldwijker Noah van der Meer (beiden Westland Wil Vooruit) tot een groepje van drie, die ver achter de leiders Fabio Jakobsen (Jan van Arckel) uit Heukelum en Jeroen van der Meer (Restore) uit Pijnacker zouden gaan strijden voor de derde plaats.

Nadat Jakobsen zijn metgezel Jeroen van der Meer van zich af had geschud, legde Jesse van den Enden na een zinderende sprint beslag op de derde plaats.

Thomas Hoole stelde zich een fractie voor Noah van der Meer tevreden met de vierde plaats. Spijkenisser Jordi Talen (DRC de Mol), die de groep tevergeefs opzweepte wat meer daden op de uitgerolde asfaltmat ten toon te sprijden, bolde als zevende over de meet. Otto Schotte behaalde in Pijnacker een achtste plaats bij de amateurs. De Hellevoeter uit de equipe van PRC Delta zag het winnende trio Henk de Jong uit Mijdrecht, Papendrechter Kemal Acar en Koen van Dijke uit Baarle Nassau met de bloemen zwaaien.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant