Afbeelding

Meiden Bernisse nemen met opgeheven hoofd afscheid

Sport 117 keer gelezen

Spijkenisse - Afgelopen zaterdag werden de springwedstrijden voor de selectie georganiseerd door GV Sportuna te Spijkenisse. De meiden van GV Bernisse wilden nog een keer vlammen en met een medaille naar huis gaan, het was immers de laatste keer dat ze voor deze vereniging uitkwamen. Na de zomervakantie is er voor GV Bernisse geen plaats meer in sporthal de Witte Oliphant en de vereniging heeft besloten zichzelf op te heffen en de leden bij andere verenigingen onder te brengen.

En vlammen dat deden de meiden op alle toestellen,  helaas net niet goed genoeg voor een medaille. Tweede op Pegasus minitrampoline, derde op tumbling en vloer en vierde op de minitrampoline. Al met al een heel goed resultaat. Meiden bedankt jullie waren geweldig.

‘Ik heb 24 jaar met veel plezier lesgegeven bij deze vereniging en vind het jammer dat het zo moet eindigen, maar wil via deze weg iedereen bedanken die er voor gezorgd heeft dat deze  kleine vereniging goed gescoord heeft zowel regionaal als landelijk’, zegt Tatiana van Den Broek-Bruins na afloop van de wedstrijd.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant