LTC Spijkenisse ontving als cadeau een high five board. Foto Leonie Veth
LTC Spijkenisse ontving als cadeau een high five board. Foto Leonie Veth

Groot feest bij LTC Spijkenisse

Algemeen 520 keer gelezen

Spijkenisse - Afgelopen Zaterdag werd het 45-jarig bestaan van tennisvereniging LTC in Spijkenisse groots gevierd. Met een volledig dagprogramma aan activiteiten, heeft de club haar leden getrakteerd op een onvergetelijke dag.  

Zo bestond onder andere de mogelijkheid om deel te nemen aan een speurtocht, een stormbaan beklimmen, deel te nemen aan een pub quiz of om funny pictures te laten maken. Onder het genot van een hapje en een drankje kon men zich kostelijk vermaken. Het prachtige weer die dag was een extra traktatie.
De wethouders Jeroen Postma en Martijn Hamerslag hielden een toespraak. Wethouder Jeroen Postma is de kersverse wethouder met het Sportbeleid in zijn portefeuille.

Cheque 
Deze wethouder overhandigde uit naam van het gemeentebestuur aan de voorzitter van LTC de heer Ad Visser, het welbekende High Five bord. Dit als teken van waardering vanuit de gemeente voor de maatschappelijke betrokkenheid van de tennisvereniging.
Daarnaast mocht door de voorzitter ook een cheque in ontvangst worden genomen. Dit met de blik op de toekomst, waar onder andere een padelbaan zal worden aangelegd bij de tennisvereniging. Na een dankwoord van de voorzitter aan alle sponsoren en ook de Gemeente Nissewaard, die allen hebben bijgedragen aan de onvergetelijke dag van dit 45-jarig bestaan, ging het feest nog tot in de late uurtjes door.
De vereniging beschikt over vijf gravel- en vier smashcourt banen. Afhankelijk van het weer zijn de banen gedurende het hele seizoen bespeelbaar. Alle banen zijn voorzien van verlichting.

Uit de krant

Uit de krant