Afbeelding
Foto: PR

Drie Spark atleten bij 5 Regio Ontmoeting

Algemeen 507 keer gelezen

Terneuzen - Op zaterdag 25 juni waren drie jonge atleten van atletiek vereniging Spark aanwezig bij de 5 regio ontmoeting in Terneuzen . 

Tijdens deze wedstrijden strijden de vijf regio’s: Haaglanden, Dordrecht, Brabant, Zeeland en Rijnmond tegen elkaar.  In iedere leeftijdscategorie worden de vijf snelste kinderen van de regio geselecteerd.

Lisa de Bruijn kwam uit in de categorie A.  Zij mocht deelnemen aan de meerkamp en de 1000 meter. De meerkamp verliep goed. Bij het vortexwerpen gooide Lisa maar liefst 25,49 meter, dit was goed voor een derde plek. Helaas viel Lisa op de 1000 meter uit.

Marit Klerks was geselecteerd voor de meerkamp en de 1000 meter in de categorie meisjes pupillen B. Op de 40 meter sprint liep zij een nieuw persoonlijk record van 7.17 seconden. Tijdens de 1000 meter had Marit een slechte start. Ze lag achter op. Na 600 meter zette zij de versnelling in en werd uiteindelijk 7de op deze afstand in een tijd van 4:14.50. 

Tess Schrijver mocht mee doen in de categorie meisjes pupillen C. Zij deed mee met de meerkamp en 600 meter. Tess liep een prachtige 600 meter en kwam met een tijd van 2:16.09 als tweede over de finish. 

De talenten van regio Rijnmond hebben allen een prachtig resultaat neergezet. Door ieders inspanning wisten ze als regio de wisselbeker weer mee naar Rotterdam te nemen. Erg leuk om te zien hoe de atleten van de verenigingen uit onze regio nu niet tegen elkaar strijden, maar met elkaar. Dat het niveau hoog was bleek wel toen zelfs het Nederlands record werd verbeterd op de 80 meter door een atleet van PAC.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant