Afbeelding

Thomas Hoole vooraan in Omnium Zevenhuizen

Sport 167 keer gelezen

Zevenhuizen - Thomas Hoole (foto) uit Zuidland heeft op het parkoers langs de Willem Alexander Roeibaan in het Omnium Zevenhuizen voor junioren een zevende plaats behaald.

De renner van DRC de Mol moest zijn meerdere erkennen in onder anderen de zegevierende Dennis Buijs uit de organiserende wielerclub RRC de Pedaalridders, thuisrijder Stefan Kreder (Willebrord Wil Vooruit) en Noordwijker Flip Alkemade (RRC de Pedaalridders) en moest vervolgens ook de Naaldwijker Noah van der Meer (Westland Wil Vooruit) en Thom Martens (RRC de Pedaalridders) uit Zoetermeer voor zich laten. De Zuidlanders Daan Hoole en Daan van Sintmaartensdijk (beiden RWC Ahoy’) finishten bij de nieuwelingen respectievelijk als vijfde en zesde. De bloemen waren voor winnaar Stefan van Drunen (UWTC de Volharding) uit Dordrecht.

Jordi Talen (DRC de Mol) uit Spijkenisse reed zich in de tijdrit van het omnium voor junioren naar een zevende tijd. Ploeggenoot Thomas Hoole uit Zuidland liet de negende tijd noteren. Stefan Kreder was de snelste in de 8.2 kilometer lange tijdrit. Zuidlander Daan van Sintmaartensdijk (RWC Ahoy’) liet bij de nieuwelingen de derde tijd noteren achter de zeer snelle Jesse Lagendijk (WV Avanti) uit Alphen aan den Rijn en Noordwijker Flip Alkemade uit de wielerequipe van RRC de Pedaalridders. Daan Hoole (RWC Ahoy) uit Zuidland klokte een negende tijd.

Dan Rolandus

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant