Foto: Dan Rolandus
Foto: Dan Rolandus

Jordi Talen rijdt toptien in Kortenaken

Sport 132 keer gelezen

Leende: Jordi Talen (foto) heeft in de in de individuele tijdrit GP Leende voor junioren een vierde plaats behaald. De Spijkenisser uit de equipe van DRC de Mol klokte achter de zegevierende Pascal Eenkhoorn (Enertherm-BKCP) uit Genemuiden, Jan Maas (Wilelbrord Wil Vooruit) uit Huijbergen en Sieben Wouters (Willebrord Wil Vooruit) uit Zundert de vierde tijd. Spijkenisser Thomas Hoole (DRC de Mol) klasseerde zich met een achtste plaats bij de eerste tien. Delore Stougje behaalde bij de nieuwelinge-vrouwen eveneens de derde plaats. De Zuidlandse uit de formatie van RWC Ahoy’ moest haar meerdere erkennen in winnares Maaike Boogaard (Hoornse Ren & Toerclub) uit het Noord-Hollandse Zwaag, die haar zesde seizoenzege behaalde en Karlijn Swinkels (WV Uden) uit Handel.

Sleidinge (B.): Mario Poldervaart heeft de Belgische Omloop van Sleidinge voor nieuwelingen beëindigd met een derde plaats. De Zuidlander uit de ploeg van Avia equipe moest in de 63 kilometer lange rit winnaar Jorn Volkers (De Jonge Renner) uit Barendrecht en Dordtenaar Stefan van Drunen (De Volharding) voor zich laten.

Hoboken: Daan Hoole uit Zuidland heeft de Belgische Omloop van Hoboken voor nieuwelingen afgesloten met een negende plaats. De renner van RWC Ahoy moest onder anderen winnaar Willem Bok (WV Schijndel) uit Maren-Kessel, Hagenaar Ide Schelling (Restore Cycling) en Danny Maas (Willebrord Wil Vooruit) uit Oudenbosch voor laten gaan.

Kortenaken (B.): Jordi Talen heeft de wielerklassieker Hoeleden-Kortenaken voor junioren afgesloten met een achtste plaats. De Spijkenisser uit de wielerformatie van DRC de Mol bevond zich in de 88 kilometer lange wielerklassieker in een achtervolgende groep op de leiders Sören Engsberg uit Denemarken en de Belg Sven van Laer. Het duo bleef vooruit, waarop Jordi Talen in de sprint voor de derde plaats achter onder anderen de Belg Thibaut Panis als achtste over de finish bolde.

Rhenoy: Jaap de Man heeft de 34e editie van de Ronde van Rhenoy voor elite/beloften afgesloten met een vierde plaats. De Spijkenisser uit de Belgische continentale formatie van Team 3M moest in het Gelderse achtereenvolgens winnaar Umberto Atzori uit Zorgvlied, Eddy van IJzendoorn uit Tiel en Jan Bos uit het Friese Nieuwehorne voor laten gaan.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant