Afbeelding

Handbalsters in afwachting kampioenschap

Sport 77 keer gelezen

Spijkenisse - De dames van HVOS hebben zondag de laatste competitiewedstrijd gewonnen van de tweede keus van Gemini. De ploeg van Jean Paul Scholtens won met 26-10, bij rust leidde de Spijkenisser handbalsters met 11-6.

‘Het was een geweldige pot, waarin iedereen heeft gescoord. Er was goed keeperswerk van Ingrid de Jong’, zegt Jean Paul Scholtens na afloop van het duel. Bij de Spijkenisser dames ontbrak Jana Hagen al wegens vakantie, de speelster stopt na dit seizoen. Ook Stephanie in ’t Veen kan de studie niet meer combineren met de sport. Bij de Spijkenisser handbalsters zullen komend seizoen dus veel nieuwe gezichten komen, voornamelijk van het Hoogvlietse ETC dat haar dames team stopt en waar men de overstap naar Spijkenisse gaat maken. ‘Ik ben erg blij met de speelsters die erbij komen, dat zal zeker een aan aanwinst zijn voor ons team’, meent Jean Paul Scholtens. Nu is het woensdagavond spannend voor HVOS. Mocht Ventura 2 de slotwedstrijd verliezen van EHC, dat voorlaatste staat, dan zijn de Spijkenissers alsnog kampioen. ‘Ik geloof niet in wonderen, maar in de sport kan alles”, zegt Jean Paul Scholtens tot besluit.

Speelsters HVOS: Ingrid de Jong; Iris Vonk (2); Angela Busscher (6); Jolanda van der Sluis (5); Claudia van Zwieten (5); Sara Sundermann (2); Cindy Makor (4); Stephanie in ’t Veen (1) en Nicky Monster (1).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant