Afbeelding

Puzzelrit Rijvereniging Bernisse

Actueel 235 keer gelezen

Bernisse - Op zondag 25 mei werd er door Rijvereniging Bernisse een puzzelrit te paard georganiseerd. Er gingen 18 koppels van start vanaf S&P stables aan de Eeweg in Oudenhoorn, waar vanuit ze naar aanleiding van omschrijvingen, de juiste route moesten zien te vinden.

Het eerste gedeelte van de route ging via de polder  naar de eerste tussenstop bij  stal  van de Band, waar een rustpauze was ingelast voor paarden en ruiters. Daar kregen de deelnemers  een broodje en wat te drinken en natuurlijk werden ook de paarden  niet vergeten. Vervolgens moest men richting het dorp, waar het voor de koppels best lastig was om de  aanwijzingen te vinden. Toch wisten alle koppels  bij de 2e tussenstop bij North Lake Farms  aan de Molendijk te komen, waar de ruiters getrakteerd werden op een ijsje. Via de museumboerderij,  waar een vraag was over voorwerpen uit vroeger tijden, werd de route  vervolgd naar het eindpunt. Sandra Mastenbroek en Petra van Meggelen wisten met het  vinden van de juiste route binnen de gevraagde tijd en het verdienen van bonuspunten met de beantwoording van een aantal vragen, het beste resultaat te behalen.

Mede dankzij het mooie weer , maar vooral dankzij de inzet van de vele vrijwilligers en de enthousiaste deelnemers was de eerste puzzelrit van Rijvereniging Bernisse een succes.

 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant