Afbeelding

Passie voor natuur bij Kunstkring Voorne

Actueel 86 keer gelezen

Zwartewaal - Kunstkring Voorne-leden Marjolein de Bos en Sonja Tuinman zijn al 33 jaar vriendinnen en exposeren samen gedurende de maand juni 2014 in galerie "Kunst in Uitvoering" in Zwartewaal, respectievelijk met fotografie en schilderijen.

Marjolein de Bos is een gepassioneerd fotografe, die zich vooral laat inspireren door de natuur. In 2013 won zij de publieksprijs van de Kunstkring Voorne-fotografiewedstrijd. Op deze expositie laat zij haar recente fotografie zien. 

Sonja Tuinman schildert, tekent en fotografeert. Deze maand toont zij haar laatste schilderijen, zowel acryl als aquarel en zowel figuratief, waaronder landschappen, als abstract. 

Er zijn ook gemeenschappelijke inspiratiebronnen, want regelmatig gaan zij samen op foto-expeditie. Het is interessant om de foto's van de een naast de schilderijen van de ander te zien, gebaseerd op hetzelfde onderwerp.

Kunst in Uitvoering, Bernisserdijk 24, 3238 BM Zwartewaal (ingang aan de kop van de haven). Openingstijden: vrijdag, zaterdag en zondag 13.00-17.00 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant