Archieffoto Peter de Jong
Archieffoto Peter de Jong

Hockeysters besluiten met nederlaag

Sport 87 keer gelezen

Spijkenisse - De dames van HV Spijkenisse hebben zondag afscheid van het seizoen genomen met een 2-3 nederlaag. De ploeg van vertrekkend coach Jeroen Nieuwstraten stond bij rust met 1-2 achter. De treffers voor de Spijkenisser dames kwamen van de stick van Jamie Zeegers en Kim Witteveen.

‘Er had wel meer ingezeten. Wij hebben twaalf kansen en scoren twee keer en zij krijgen vijf kansen en scoren drie keer. Ze hebben heel erg veel verdedigd. Wij speelden rustig, hadden niets te verliezen. De degradatie was al weken een feit”, meent Jeroen Nieuwstraten. De Spijkenisser hockeysters hebben dispensatie aangevraagd voor het komend seizoen om in dezelfde klasse te blijven. Hiervoor dienen P/D wedstrijden te worden gespeeld met andere gegadigden. Hierover beslist de hockeybond deze week, daar komende zondag die duels gespeeld moeten worden. Deze wedstrijd zal dan geleid worden door de nieuwe coaches Maarten Bosman en Jeroen Barto.

Speelsters HV Spijkenisse: Nicolette van Drunen; Mariska Krijgsman; Vivian van Krimpen; Jamie Zeegers; Vivian van Doorn; Charlene Tielemans; Anouk Been; Evelien Schutte; Youssie Liem; Lonneke van Breukelen en Kim Witteveen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant