Afbeelding

Zuidland verliest maar is nog niet verslagen

Sport 88 keer gelezen

Vlissingen: Zuidland heeft de eerste stap om het eersteklasserschap veilig te stellen met 4-3 (1-0) verloren van GPC Vlissingen. De Zuidlanders verzuimden in de eerste wedstrijd de periodekampioen uit de tweede klasse E ondanks een vroege openingsgoal van Corly Bazoer (0-1) in de eerste helft de genadeklap toe te dienen.

Vlissingen stelde vooraal in de eerste helft niets voor, maar wij werden in de tweede helft volledig afgetroefd in strijdlust. Wij konden het niet opbrengen om in die strijd mee te gaan. Het was zelfs wachten op 5-2, dus mochten we achteraf met de 4-3 van Robert Michielsen niet eens klagen. Kijk, we zijn tegen deze ploeg zeker niet kansloos, maar zo spelend zal het een heel zware klus worden,’ voorspelt Tom Larssen zijn manschappen. Jeffrey Duijnstee was verantwoordelijk voor de 4-2. Zuidland speelt aanstaande zaterdag om 14.30 uur op Groot-Nibbeland de return tegen de Vlissingers.

Zuidland: Kevin Bogarde; Robert Michilsen, Frank Molendijk, Marc Snijders, Roy van Vugt (78. Jelle Wolters); Patrick Alimasi, Marcel van den Berg, Robin van Buuren (65. Maurice Wolters); Runell Martis (78. Romeo Romy), Jeffrey Duijnstee, Corly Bazoer.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant