Hockeyers stranden op doelman

Sport 114 keer gelezen

Vlissingen – De heren van HV Spijkenisse hadden zondag een minder plezierige terugreis van de ontmoeting met Walcheren. De formatie van Erik Beekman verloor het duel bij de Zeeuwen met 5-2, bij rust stond het 5-0. De enige treffers van HV Spijkenisse kwamen via de stick van Martijn Been en Maarten Bosman.

‘Ik heb echt een dubbel gevoel aan dit duel. We krijgen in het begin kansen en scoren niet en vervolgens in tien minuten tijd staat het 5-0 voor hen. In de rust heb ik ze toegesproken. Dat hielp maar na de 5-2 hield de doelman van hen alles. We kregen tien strafcorners en hij pakte gewoon alles, bizar. Daardoor hou je een dubbel gevoel over in dit duel, voor rust niet goed, maar daarna te weinig gekregen’, meent Erik Beekman na het duel. Zondag is De Yssel de tegenstander van de Spijkenissers.

Spelers HV Spijkenisse: Sander de Kam; Jeroen Barto; Maarten Bosman; Douwe Snel; Marco Molendijk; Mitchell Veelo; Martijn Been; Nino Bellaard; Fabian Bellaard; Alexander Taat; Jelle Kuurstra; Mees Tazelaar; Contijn Tazelaar en Boris de Puij.