Ruud Vermeer

OACN Boys - CFM/Transito

Algemeen 963 keer gelezen

Na de nederlaag van vorige week had OACN zondag thuis in de Akkers iets goeds te maken. Tegenstander hiervoor was Transito die destijds met moeite 0-2 werd verslagen.

De thuiswedstrijd voor OACN verliep een stuk voorspoediger want al na 3 minuten stond de thuisploeg op een 2-0 voorsprong met doelpunten die kwamen van Oualid Tarifit en Bilal Kaddouri. Na deze treffers wist Transito iets terug te doen en werd het 2-1. OACN herpakte zich echter goed en de kansen die het tegen kreeg werden goed gepakt door keeper Rowan Orie. Voor rust wist OACN nog 2 maal te scoren door doelpunten van Oualid Tarifit en Lorenzo Westdorp.

Na de rust werd de score vergroot via een prachtig opgezette aanval, was Arnie Boukhari het eindstation en werd de 5-1 gemaakt. Dan lijkt de wedstrijd gespeeld maar niets was minder waar want transito kwam terug van een 5-1 achterstand naar een 5-4 achterstand. Gelukkig kon OACN zich wederom herpakken en werd de eindstand 7-4 de laatste 2 goals kwamen via 1x een eigen goal en 1x Arnie Boukhari.