Foto: Vrienden van de Trotse Pauw
Foto: Vrienden van de Trotse Pauw Foto: Vrienden van de Trotse Pauw

Kiwanis ondersteunt kinderboerderij bij jubileum

Algemeen 509 keer gelezen

Spijkenisse - Kiwanis Spijkenisse ondersteunt de kinderboerderij met de geplande feestactiviteiten voor het 50-jarig bestaan van de kinderboerderij. 

Onder het genot van koffie en bokkenpootjes verzamelde iedereen zich afgelopen vrijdag in de geitenweide, waar vertegenwoordigers van Kiwanis Spijkenisse een cheque van € 500,00 overhandigde aan de stichting Vrienden van Kinderboerderij de Trotse Pauw. 

Dit bedrag is de opbrengst van de Kiwanis actie van vorig jaar december, waarbij Kiwanis leden soep en broodjes worst verkocht. De gehele opbrengst van deze verkoop komt ten goede van de kinderboerderij.

De kinderboerderij is druk met de voorbereiding van het jubileum feest op vrijdag 2, zaterdag 3 en zondag 4 september. Zodra deze plannen concreter zijn en alle donaties en sponsorbedragen bekend zijn, wordt er meer bekend gemaakt. De eerste activiteiten die al zijn verricht zijn onder ander het aanpassen van de infoborden op het Schepenpad, waar nu foto’s zijn te zien hoe de kinderboerderij er 50 jaar geleden uitzag.

Inmiddels heeft ook de eerste prijstrekking van de Kleurplaat wedstrijd plaatsgevonden. Kleurplaten kunnen worden opgehaald bij de kinderboerderij en ingeleverd worden in de melkbus voor de volgende trekking in juli.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant