Afbeelding
Foto: PR

Speel en Speldag in de Elementen

Algemeen 775 keer gelezen

Spijkenisse - Afgelopen week heeft Wijkgroep de Elementen weer twee leuke activiteiten georganiseerd. Zo is er in navolging van vorig jaar voor de tweede keer een Koningsdag Tuintjesmarkt gehouden in het Land. Dit initiatief is vorig jaar opgezet als alternatief voor het door corona afgeblazen Koningsdagfeest en was met meer dan 80 deelnemende tuinen een groot succes. Ondanks dat Koningsdag dit jaar weer ouderwets gevierd kon worden, was de animo wederom groot en hebben weer veel tuinen meegedaan.

Ook afgelopen zondag was het feest in de wijk. Rond de centrale speeltuin in het Land is wederom de jaarlijkse Speel en Speldag georganiseerd. Tijdens deze dag zijn rondom de speeltuin diverse spellen opgezet waarmee de kinderen zich goed hebben vermaakt. Uiteraard was er ook een hoop lekkers en was er voor de de ouderen in de wijk een gezellige koffiehoek ingericht.

Bijzonder tijdens deze editie was het feit dat naast de wijkbewoners ook de vluchtelingen uit Oekraïne zijn uitgenodigd om aan te sluiten. Zo konden ook deze kinderen naar hart en lust ravotten met hun leeftijdsgenoten en vooral weer even lekker kind zijn. Ook de meegekomen (groot)ouders namen deel aan diverse (oud-Hollandse) spelletjes en hebben zo veel nieuwe contacten kunnen opdoen. De zon die uitbundig scheen zette een kroon op deze geslaagde dag.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant