Afbeelding
Foto: Foto-OK.nl

Mini 4 Daagse

Algemeen 650 keer gelezen

Spijkenisse - Zoals u wellicht weet vindt na twee jaar afwezigheid door corona, de Mini 4 Daagse weer plaats en wel van maandag 16 mei tot en met donderdag 19 mei.

Omdat in de wijken Groenewoud en Maaswijk geen wijkcoördinator meer is die dit voor deze wijken kan organiseren, mogen de kinderen tot en met groep 4, die in deze wijken op school zitten, zich aansluiten bij Waterland. 

Verzamelen zal dagelijks zijn om 16.00 uur op winkelplein Waterland. De eerste drie avonden wordt er voornamelijk door Waterland en Hekelingen gelopen. Het defilé zal op donderdagavond als vanouds op het dorp plaatsvinden. Alle kinderen moeten onder begeleiding van een volwassene deelnemen. (Ouder, opa, oma, buurvrouw of collega schoolouder, etc.) maximaal 4 kinderen per volwassene. Sommige scholen gaan in deze week op schoolreis, ook hier wordt rekening mee gehouden.

Aanmelden kan door een mail met naam en achternaam van het kind, school, groep en voor welke medaille uw kind loopt, te sturen naar Mini-waterland@hotmail.com Na aanmelding, ontvangt u een antwoordmail met alle informatie.

Uit de krant