SV Simonshaven verplettert Vierpolders

Sport 103 keer gelezen

Simonshaven: SV Simonshaven heeft zichzelf verrast door met een klinkende 6-0 (2-0) overwinning opponent Vierpolders huiswaarts te sturen. ‘Deze overwinning hadden we hard nodig om het moraal wat op te vijzelen,’ toonde Ad Reijtenbagh zich verheugd met de mokerslag die zijn equipe toediende aan de Vierpoldernaren. Toch zag het er aanvankelijk niet naar uit dat het een walk-over voor Simonshaven zou worden.

Het was Vierpolders dat met veel druk naar voren de thuisclub zijn wil op legde. Doelman Johan van Es voorkwam met enkele goede reddingen een achterstand voor zijn ploeg. Na een kwartier spelen was daar de kentering, toen Jessy Povinelli uit een pass van Joey Wertz raakschoot: 1-0. Mark den Uijl schoot tien minuten voor rust een aangever van Jessi Povinelli tegen het garen: 2-0. Povinelli, samen met Joey Wertz de uitblinkers in de wedstrijd, wierp vlak na rust de wedstrijd in het slot door een voorzet van Matthijs van Schie met een goed schot in de hoek te jagen; 3-0. Simonshaven bleef tegen het fysiek spelende Vierpolders de betere ploeg. Sander van Dongen schoot een pass van Joey Wertz binnen (4-0), Matthijs van Schie peerde een dieptepass van Bjorn Jeurissen achter de goalie (5-0) en Joey Wertz stelde Sander van Dongen in staat om de eindstand op 6-0 te bepalen. ‘We hebben tijdens de rust afgesproken niet te verslappen, maar geconcentreerd door te duwen en dat mondde uit in deze mooie uitslag,’ besloot Ad Reijtenbagh.

SV Simonshaven:  Johan van Es; Sander van Dongen, Joan Belder, Bjorn Jeurissen, Tjerk van der Graaf; Dave Brouwer, Mark den Uijl, Bart Wolters; Matthijs van Schie (80. Melvin Wubben), Joey Wertz, Jessy Povinelli (65. Silvester Mirer).