Hekelingen afwezig tegen Coal

Sport 82 keer gelezen

Rotterdam – Hekelingen heeft maandag het duel met Coal verloren. Het werd 3-1 voor de Rotterdammers ,die de productie bij rust al hadden behaald (3-0). De enige treffer voor Hekelingen kwam op naam van Matthijs van der Padt en werd in de slotminuut van het duel gescoord.

De formatie uit de dorpskern van Spijkenisse speelde lange tijd met een man minder, na een tweede gele kaart voor Abdul Dahir binnen een half uur. ‘Het begint bijna te wennen met een man minder. Bij het wegzenden hoort nog een penalty voor hen en die wordt gestopt door Don Martens. Tien mintuten voor rust openen zij de score. Dan krijgen wij twee dotten van kansen en die gaan er niet in. In de tegenaanval wordt het 2-0 en nog voor rust ook nog 3-0. Conditioneel konden we het vaak niet aan en we zijn nog niet slim genoeg. Dat moet volgend jaar gewoon anders’, meent trainer Ad Reijtenbagh na het duel. Op 4 mei speelt Hekelingen haar laatste wedstrijd op zondag, dan is Voorwaarts de tegenstander. De week erop komt men niet in actie, omdat Pretoria niet meer meespeelt.