Een kennismaking met de senioren-tablet.
Een kennismaking met de senioren-tablet. Foto: Annelies Vrinten

Gezelligheid kent geen tijd bij de SWO

Algemeen 287 keer gelezen

Spijkenisse - Op vrijdag 22 april organiseerde Stichting Welzijn Ouderen Spijkenisse (SWO) een kennismakingsmiddag met haar activiteiten. De mensen die hiervoor waren uitgenodigd, hadden meegedaan aan het Signalerend Huisbezoek, waarbij doormiddel van vragenlijsten werd gekeken of en waar mensen eventuele hulpvragen hadden.

De dag stond in het teken van leuke dingen doen met anderen. In de ochtend werd iedereen welkom geheten met koffie en een ludieke pub quiz, waarmee de medewerkers van de afdeling Welzijn mensen introduceerden bij hun activiteiten, uitstapjes en sport en na de lunch konden de gasten deelnemen aan diverse workshops. Zo konden mensen deelnemen aan stoelyoga of line dance, was er de mogelijkheid om kennis te maken met de senioren-tablet, spelletjes en konden de creatievelingen een mooi bloemstuk voor thuis maken.

Geslaagde middag
De reacties van de deelnemers waren enthousiast en zij gaven aan dat zij een geslaagde middag hadden gehad en dat mensen mee wilden gaan doen. Hetzij met een activiteit, hetzij als vrijwilliger.

Wilt u ook kennismaken met de SWO? Kijk dan eens op www.swospijkenisse.nl. U kunt ook bellen met 0181 - 69 52 55 of mailen naar: info@swospijkenisse.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant