Een mooie donatie voor Zonnehof.
Een mooie donatie voor Zonnehof. Foto: PR

Jep! doneert aan KDC Zonnehof

Algemeen 333 keer gelezen

Hellevoetsluis/Spijkenisse - Zaterdag 8 april was het, na 2,5 jaar, eindelijk weer mogelijk om een voorjaarsbeurs van kinderkleding en speelgoed te houden. Die is, als vanouds, druk bezocht. Veel mensen gingen blij naar huis met mooie spullen en andere mensen blij met een iets legere kast. Jep! doneert altijd een gedeelte van opbrengst aan goede doelen in de regio. Een belangrijke voorwaarde is dat het voor kinderen moet zijn.

De organisatie is getipt dat het KDC de Zonnehof bezig is met een mooie actie. Het KDC de Zonnehof is een behandelcentrum voor kinderen van 0 tot 18 jaar met een verstandelijke en/of meervoudige beperking. De logopedist van het behandelcentrum werkt met spraakcomputers om de kinderen handvatten te geven zich, beter, te kunnen uiten. Om hier op de groepen ook mee te kunnen werken is geld nodig om deze ‘spraakcomputers’ aan te schaffen. Zelf zijn zij begonnen aan een lege flessen actie. Als u ook lege flessen wilt doneren kunt u dat doen door ze in de grote container bij de voordeur aan de Willemshoevelaan 12, te Spijkenisse te gooien. 

Donderdag 21 april zijn twee dames van Jep! op pad gegaan naar Spijkenisse met een leuke opdracht. De dames van Jep! hadden geen lege flessen bij zich, maar wel een mooie cheque van 350 euro. Jep! hoopt dat de spraakcomputers snel aangeschaft kunnen worden, zodat deze kinderen een stapje verder in hun ontwikkeling geholpen worden.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant