Afbeelding
Foto: Foto-OK.nl

Wethouders Struijk en Soeterboek openen Koningsspelen

Algemeen 1.124 keer gelezen

Spijkenisse - Wethouders Wouter Struijk en Léon Soeterboek openden vanochtend de Koningsspelen. Dit deden zij op het schoolplein van de basisscholen in De Sleutel: De Piramide, Mgr. Bekkersschool en de Marimba.

De kleur oranje overheerste het schoolplein waar de kinderen van groep 1 tot en met 8 zich hadden verzameld met oranje t-shirts, brillen en schmink van de Nederlandse vlag op hun wangen geschilderd. De kinderen waren in ieder geval enthousiast om te beginnen aan de Koningsspelen; een dag gevuld met sport en spel. Voordat de kinderen aan de slag gingen, gaven de wethouders het startsein met partypoppers. Hierna volgde het FitTop10 liedje van Kinderen voor Kinderen, waar de leerlingen het dansje al van hadden geoefend, en werd er volop meegedanst met de muziek. 

De Koningsspelen op de basisscholen werden georganiseerd door De Piramide, Mgr. Bekkersschool en de Marimba. Hier zijn spellen bedacht voor elke leeftijdsgroep, van levend stratego tot voetbal en van kaartspelletjes tot de speeltuin voor de kleuters. Carolien van Dijk, directrice van de Mgr. Bekkersschool, vertelde dat de kinderen er zin in hadden: ‘Na twee jaar kunnen de kinderen het eindelijk weer samen vieren. Ook hebben we het al lang niet gevierd met de andere basisscholen.’ 

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant