PFC onderuit bij koploper

Sport 97 keer gelezen

Utrecht – PFC zit steeds dieper in de zorgen. Zondag werd er verloren bij koploper FC Magreb. Het werd 4-0 voor de Utrechters. Hierdoor staat PFC samen met Nieuwkoop laatste en drie punten van Poortugaal dat op de nacompetitie plaatst staat.

Zondag stond de formatie van Francis Janse uit Geervliet al na zeven minuten met 0-2 achter. Vervolgens ging het beter en na rust scoorde men halverwege de tweede helft ook weer twee keer binnen vijf minuten. ‘Nadat we op achterstand kwamen hebben nog redelijk gevoetbald. Het kan allemaal nog wel, maar we moeten punten gaan pakken, nu Poortugaal op drie punten is gekomen’, zegt elftalleider Han Zevenbergen na het duel. Tweede Paasdag is HMSH de tegenstander.

Opstelling PFC: Wilfred Poleij; Milton Madja ; Jock de Burgo, Levi Spencer Salomao; Miloud Bel-Hassani; Raoul Neral (Rahine de windt) , Marlon Dandaré, Berkan Bayraktar; Luc Lionahr, Fabiënson Wiel (Massud Hooi)en Hakan Gürel (Pieternella).