Voor het uitje kwam de Sparta bus voorrijden.
Voor het uitje kwam de Sparta bus voorrijden.

ASVP viert 20-jarig bestaan met uitje

Algemeen 238 keer gelezen

Afgelopen vrijdag 8 april stapten leden en vrijwilligers van de gehandicaptensportvereniging Aangepast Sporten Voorne-Putten (ASVP) in de bus voor een dagje uit naar FutureLand (Maasvlakte 2) ter gelegenheid van het 20-jarig bestaan van de sportvereniging.

Na ruim een half uur rijden komt de bus aan bij de Maasvlakte 2. In het restaurant wordt eerst genoten van een eenvoudige lunch. Daarna volgt een korte tour over de Maasvlakte om vervolgens bij de Ferry te stoppen. De Ferry vaart langs reusachtige containerschepen, hoge terminalkades en opgespoten stukken strand met zeehonden en diverse vogels. Na een uurtje meert de Ferry weer aan en gaat de groep naar FutureLand. Alles over de haven van Rotterdam in het verleden, heden en de toekomst er is te vinden. Daarna rijdt de bus weer terug naar Spijkenisse, waarna een ieder moe, maar voldaan weer huiswaarts gaat.

De gehandicaptensportvereniging werd op 11 april 2002 opgericht. Het begon met een aanbod van zwemmen, rolstoeldansen en wekelijks een sportinstuif; 20 jaar later wordt nog altijd zwemmen aangeboden. Elke vrijdagmiddag wordt er gezwommen in het zwembad van de Zuidwester te Spijkenisse. Heeft u interesse gekregen om te gaan zwemmen of wilt u meer informatie, dan kunt u contact opnemen met de ASVP, 06-28630868. Spreek uw naam en nummer in, dan wordt u teruggebeld.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant