Afbeelding
Foto: PR

Kunst en live muziek in De Kopspijker

Algemeen 355 keer gelezen

Spijkenisse - Komend weekend kun je eindelijk weer volop genieten van kunst en cultuur! Het R-BRUSH atelier bevindt zich sinds kort in de gezellige winkelpassage ‘de Kopspijker’ en hier zijn het weekend de schilderijen en houtobjecten van kunstenares Nelly van Maanen en de creaties van airbrush artiest Ronald Bagijn te bewonderen. Het atelier is één van de locaties die meedoet aan de Kunstroute Nissewaard.

Tijdens de kunstroute is Nelly van Maanen gastkunstenaar bij Ronald. Zij schildert grote abstracte werken. Emotie in kleur. Zij schildert niet alleen op linnen, maar ook op (oud) hout. Deze hout objecten hebben een onderstel van metaal.

Airbrusher Bagijn werkt in zijn R-BRUSH atelier aan schilderijen en brengt hier 3D objecten voor het oog van het winkelend publiek tot leven in zijn etalage. Daarnaast maakt hij veel muurschilderingen op locatie. Wat is airbrush precies? Dat kun je dit weekend zien tijdens de demo’s.

De winkeliers van De Kopspijker doen ook graag mee met de route! Zo worden er onder andere chocolade schilderijtjes bij Jeremy’s gemaakt en komen er de mooiste kunstzinnige bieretiketten tevoorschijn bij Brother Beer. En voor de lekkerste mediterraanse delicatessen ben je bij Van Houtman aan het juiste adres.

Er is ook een heerlijk overdekt terras. Dus weer of geen weer, hier kun je onder het genot van een ‘Cup of Happiness’ even bijkomen van al dat kunst en cultuur snuiven. En op zaterdag tussen 12.00 en 15.00 uur is hier ook nog eens live muziek te horen. Bij goed weer kun je heerlijk in het zonnetje zitten op het terras bij De Kookpot en natuurlijk een ijsje scoren bij Freddy’s ijssalon!

Nelly en Ronald hopen hun werk aan je te kunnen laten zien op 23 en 24 april van 11.00 - 17.00 uur aan de Nieuwstraat 159 te Spijkenisse. Het winkelcentrum is goed bereikbaar en heeft een overdekte fietsenstalling. Ook is er voldoende parkeergelegenheid in de parkeergarage van het theater.

Voor meer informatie zie kunstroutenissewaard.nl - nellyvanmaanen.nl en r-brush.nl 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant