Afbeelding

The Hurricanes moet nog even wachten op kampioenschap

Sport 89 keer gelezen

Brielle: De basketbalsters van The Hurricanes hebben in Brielle een flinke kater opgelopen door de derbytopper tegen BV Voorne in De Dukdalf met 62-45 (17-11, 13-11 (30-22), 15-12, 17-11) te verliezen. ‘We hadden met z ’n allen een collectieve offday,’ verbeet coach Petra van Halderen het nu uitgestelde kampioenschap van haar ploeg. ‘Of het de spanning was, ik zou het niet weten. Voorne schoot alle ballen raak en wij hebben nagenoeg de hele wedstrijd achter de feiten aangelopen.'

Het zat de Spijkenisser meiden, die het moesten stellen zonder Caitlin van Eenennaam ook niet mee, want de dubieuze leiding van de scheidsrechter speelde veelal in het nadeel van The Hurricanes. ‘Ik heb Nikki (Hall, DR) in het derde kwart met vier fouten bewust op de bank gehouden omdat ik haar in het vierde kwart weer wilde inzetten. Het vervelende was dat Nikki toch haar vijfde p-tje kreeg.’ Chrisella Wilson incasseerde in het laatste deel eveneens haar vijfde p-tje. The Hurricanes, dat nog altijd fier bovenaan staat in de regio eerste klasse B, krijgt aanstaande woensdagavond om 20.00 uur in Den Oert een herkansing voor de titel tegen Divine.

The Hurricanes: Marloes Steens (10 pnt.), Nikki van Hal (6 pnt.), Marjolein van der Waal (17 pnt.), Weronica Sawko (5 pnt.), Wendy Verbeeke, Chrisella Wilson (2 pnt.), Brenda Steegman (1 pnt.), Emma Hesselink (2 pnt.), Soph'ie van Driel (2 pnt).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant