Afbeelding
Foto: Media-NN

Schietincident Heemraadlaan; één aanhouding, onderzoek loopt

Algemeen 479 keer gelezen

Om 18.20 uur is (minimaal) één schot gelost op de parkeerplaats van metrostation Heemraadlaan in Spijkenisse. De politie onderzoekt nog wat zich daar precies heeft afgespeeld, maar getuigen geven aan dat er meerdere mannen op de parkeerplaats waren en mogelijk ook meerdere auto’s. Na een ruzie is er geschoten en gingen de mannen er vandoor. Zover bekend is er geen slachtoffer.

De politie heeft in de omgeving lang gezocht naar de betrokkenen. Daar is ook de politiehelikopter bij ingezet. Op basis van een door getuigen gegeven signalement is vlakbij een man aangehouden. Zijn betrokkenheid wordt onderzocht.

Op de parkeerplaats heeft de Forensische Opsporing sporenonderzoek verricht. Ook wordt gekeken naar beschikbare camerabeelden. Meer beelden en getuigen kunnen een belangrijke bijdrage leveren aan het onderzoek. Heeft u in de omgeving van de Heemraadlaan beschikking over een beveiligingscamera, deurbelcamera of dashcam en staat er op die beelden iets dat van belang kan zijn, neem dan alstublieft contact op met de politie. Heeft u iets gezien of gehoord of andere informatie, ook dan horen zij graag van u.

Contact
U kunt bellen met 0900-8844. Wilt u liever anoniem blijven, bel dan 0800-7000. Heeft u informatie die u wilt delen in een vertrouwelijk gesprek met Team Criminele Inlichtingen, bel dan 088 - 661 77 34.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant