Archieffoto Theo van Kralingen
Archieffoto Theo van Kralingen

De Zeehond ’73 eindigt in middenmoot

Sport 64 keer gelezen

Rozenburg: De waterpoloërs van De Zeehond ’73 zijn in de regio tweede klasse B op de laatste speeldag op de zevende plaats geëindigd. De Rozenburgers sloten het seizoen af door in een rechtstreekse confrontatie om plaats zeven opponent d ‘Elft 3 met 5-3 (1-0, 1-0, 0-0, 3-3) te bedwingen. ‘Het oogt misschien zo, maar spannend was het niet. Delft scoorde aan het einde van de laatste periode drie keer, maar wij waren nagenoeg de hele wedstrijd de betere ploeg, dus hebben we dik verdiend gewonnen. Die laatste drie tegengoals had kennelijk te maken met wat vermoeidheid,’ aldus Robert Goedendorp.

De aanvoerder, die tegen de Delftenaren vier keer tot scoren kwam, had toch iets meer verwacht van het zojuist beëindigde seizoen. ‘We zijn te laat in gang geschoten,’ meende Goedendorp. ‘We hebben te lang lopen kwakkelen, hebben de competitie met een goede reeks afgesloten met een zevende plaats. Sinds Bart Erkelens ons in de thuiswedstrijden gecoacht heeft is het beter gaan lopen. De positieve bijdrage van Bart heeft geloond, dus overheerst toch het goede gevoel.’ Ties Jacobs tekende overigens voor de 4-0.

De Zeehond ’73: Hans den Hartog; Maarten Weers, Huib Ouwendijk, Frank van Oudheusden, Erwin van der Meer, Alexander van der Borden, Ties Jacobs, Bram Ottenhof, Robert Goedendorp, Albert Mercera.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant