Afbeelding
Foto: Foto-OK.nl
Koop Lokaal

Voor een Giant of Liv e-bike naar Giant Store Kees van Dijk!

Algemeen 1.017 keer gelezen

Spijkenisse - Kees van Dij k nam vorig jaar het bedrijf van zijn ouders aan de Theemsweg in Spijkenisse over, dat zij in 1975 waren gestart en bekend is geworden onder de naam Kees van Dijk Tweewieler Trefpunt BV. Onder de naam Giant Store Kees van Dijk runt Kees nu zijn professionele, maar vooral ook laagdrempelige fietswinkel.

‘Voorheen hebben we vier winkels gehad op Voorne-Putten’, vertelt Kees. ‘Maar ik ben terug gegaan naar één winkel die zo’n 450 m2 groot is en zit nu op nummer 1A. Ik heb ervoor gekozen me meer te specialiseren en de focus ligt nu op het merk Giant en dan met name de e-bikes. Maar uiteraard hebben we ook gewone fietsen, mountainbikes en racefietsen. We verkopen ook het merk Liv. Dat is een heel nieuw merk, voor en door dames. Hier zijn dan ook alleen maar damesfietsen van. Een damesfiets is een iets andere fiets dan een herenfiets. Dames hebben in verhouding tot heren namelijk vaak wat langere benen en een korter bovenlichaam. Dus de afstand tot het stuur is bij deze fietsen ook wat korter, zodat dames wat comfortabeler kunnen zitten. ‘ 

Nieuwste modellen in de showroom
In de showroom kan men de allernieuwste e-bikes bewonderen. Bij voorbeeld de meest comfortabele, de Grandtour E+ of de Dailytour E+ met de nieuwste e-bike technologie. En Giant heeft nu voor de e-bikes ook hele goede accu’s met een zeer goede laadtechniek. Dit is een nieuw systeem, waardoor de accu’s een veel langere levensduur hebben. Ook de allernieuwste Liv Allure staat er, een heel trendy fiets en echt het neusje van de zalm aldus Kees. ‘Daarbij heeft deze fiets een hele sterke motor en een goede aandrijving’, vult Kees aan. ‘Maar we hebben bijvoorbeeld ook de allernieuwste e-mountainbikes in de winkel staan. Overigens staat alles wat op de website staat, ook in de winkel. We hebben een grote voorraad, omdat ik bijtijds besteld heb en heel veel modellen kunnen we dan ook gelijk leveren of op zeer korte termijn. Daarbij zijn wij de allereerste winkel ter wereld met het nieuwe 2.0 concept. Dat is een concept gericht op e-bikes. Daar ligt ook onze focus op. Toch zullen gewone fietsen altijd wel blijven bestaan, al zal hun aandeel wel steeds minder worden. Maar steeds meer mensen laten eerder de auto staan en gaan bijvoorbeeld een e-bike gebruiken voor woon werk verkeer. Grotere afstanden kunnen met een e-bike namelijk makkelijker afgelegd worden.’

Assortiment en werkplaats 
Ook heeft de winkel een groot assortiment in allerlei accessoires, onderdelen, kleding, tassen en regenkleding. Met het oog op de meeste onderdelen hebben ze ook nog een grote voorraad beschikbaar, doordat ze bijtijds hebben besteld. Bij de werkplaats kan men terecht voor reparaties aan alle merken fietsen. Wel dient hiervoor een afspraak gemaakt te worden. Ook verkopen ze tweedehands fietsen, maar doordat de focus ligt op de nieuwe modellen, is deze voorraad niet groot.

Kortingsbon! 
In onze papieren editie en bijgaand treft u een kortingsbon aan. Deze bon kunt u uitknippen of uitprinten en meenemen. Bij de aankoop van een e-bike kunt u deze inleveren, waarmee u een tegoedbon krijgt voor een bedrag van €100,- welke u vrij kunt besteden aan onderdelen, accessoires reparaties en/of onderhoud. 

Giant Store Kees van Dijk
Theemsweg 1A
3201 LT Spijkenisse
Tel. 0181 – 640408
info@giantstore-keesvandijk.nl
www.giantstore-keesvandijk.nl

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant