Foto's: Theo van Kralingen
Foto's: Theo van Kralingen

Rozenburg verkeert na nederlaag in zeer zwaar weer

Sport 51 keer gelezen

Rozenburg: Rozenburg heeft de cruciale zespuntenwedstrijd op het sportpark West tegen Leonidas met 0-3 (0-1) verloren. De Rozenburgers zijn door de nederlaag en de winst van Hellevoetsluis tegen Strijen weer op de laatste plaats beland van de tweede klasse D. ‘We hebben in principe niet één uitgespeelde kans weggegeven, maar zij scoren wel drie keer uit spelhervattingen,’ baalde de diep teleurgestelde trainer Rob Vuik. ‘We hadden de wedstrijd al in het eerste kwartier moeten beslissen, maar drie opgelegde kansen (Nick de Bil, Jeroen van Balen en Renaldo van Emmerik, DR) werden niet benut. Daarnaast ontbrak het aan de wedstrijdmentaliteit van de voorgaande wedstrijden.

Er was nog meer tegenslag voor Rozenburg, want Jordie de Groot, de stimulator op het middenveld, moest na een kwartier spelen vanwege een hamstringblessure het veld ruimen. ‘Het zal nu wel heel zwaar worden om ons rechtstreeks te handhaven. Het hoogst haalbare is de p/d-competitie, maar dan mag je in de resterende wedstrijden geen wedstrijd meer verliezen. Het zal wekelijks billenknijpen worden. We moeten zaterdag naar Bolnes, dat nog uitzicht heeft op de derde periode. Het wordt dus weer een moeilijke opgave, maar zullen er om te overleven wel tegenaan moeten,’ aldus Rob Vuik.

Rozenburg: Stefan van Asperen; Adam Beker, Elroy van Seventer, Stefan van Es, Eric Don; Yoeri Bak, Lester van Kaan, Jordie de Groot (15. Gerson Almeida); Renaldo van Emmerik, Nick de Bil, Jeroen van Balen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant