Afbeelding
Foto: Foto-OK.nl
Koop Lokaal

‘Zand erover’ met M. van Zanten Zandhandel Zuidland B.V.

Algemeen 1.491 keer gelezen

Zuidland - In 2021 nam het bedrijf M. van Zanten B.V. uit Middelharnis het voormalige G.P. Roos Zand en Grind B.V. over. Tegelijkertijd werd een naamsverandering toegepast en zijn ze verder gegaan onder de naam M. van Zanten Zandhandel Zuidland B.V. Aan de service, het nakomen van gemaakte afspraken en de persoonlijke benadering is echter niets veranderd. 

Zo zijn Pieter Wageveld (directie) en Peter van de Griend (planning) nog steeds het aanspreekpunt binnen het bedrijf. Pieter is verantwoordelijk voor het dagelijks bestuur en neemt de prijs- en offerteaanvragen voor zijn rekening en Peter zorgt voor de planning en stuurt onder andere de chauffeurs Richard en Martijn aan. Richard zit op de knijperwagen en Martijn op de 10x8 kipper. Wel is de kleur van de vrachtwagens veranderd van oranje naar opvallend geel. Nieuw is ook de slogan ‘Zand erover’, die nu met grote letters op al het materiaal staat. 

Historie en werkgebied 
De zand-en grindoverslag aan de Krommedijk in Zuidland bestaat inmiddels al ruim 60 jaar en begon onder de naam Van der Wal B.V. Het bedrijf groeide steeds verder uit en ging vanaf 1988 verder onder de naam G.P Roos Zand en Grind B.V. Met de bedrijfsovername in 2021 door Machiel van Zanten en de nieuwe naam heeft het bedrijf weer een nieuwe impuls gekregen. In al die jaren is de zand-en grindhandel een begrip in de regio geworden en bedienen ze vele particuliere en zakelijke klanten in de regio Nissewaard en omstreken.

Assortiment 
‘Mensen bellen ons negen van de tien keer voor ophoogzand en tuingrond ‘, vertelt Pieter. ‘Dus voor het ophogen van een gazon en het bestraten. Maar we hebben ook zand voor sportvelden, straatzand, metselzand, M3C zand voor paardenbakken, drainagezand en menggranulaat, maar bijvoorbeeld ook schelpen, basaltsplit en Gralux. We leveren zowel aan particulieren als bedrijven of instellingen. Mensen kunnen bij ons voor alleen maar een zakje zand langskomen, maar ook voor scheepsladingen kunnen ze bij ons terecht. Alles gaat dan vervolgens bij ons in de opslag en wordt van daaruit verkocht. Het meeste wat bij ons op de website staat, hebben we dan ook op voorraad. Wat wij ook kunnen verzorgen, is het lossen van schepen en op- en overslag voor derden.’

Afhalen en brengen 
Particulieren en zakelijke klanten kunnen op de locatie aan de Krommedijk in Zuidland terecht voor het afhalen van diverse soorten zand, grind en grond. De locatie is eenvoudig bereikbaar en geopend van maandag tot en met vrijdag van 7.00 – 16.00 uur. Levering door de chauffeurs is ook mogelijk.

Los gestort en big bags van 1 kuub 
Het zand, grind of grond kan zowel los gestort als in big bags van 1 kuub thuis geleverd worden. De big bags worden met de knijperwagen afgeleverd en neergezet op de door u gewenste plek, mits deze uiteraard wel goed bereikbaar is.

Weegbrug 
Dankzij hun weegbrug zorgen ze overigens ook voor een nauwkeurige weging van uw voertuig of combinatie. Dus komt u zand, grind of grond halen, dan bent u verzekerd van een nauwkeurige weging en daarmee ook een eerlijke prijs. Het wegen van uw camper of caravan behoort uiteraard ook tot de mogelijkheid.

Meer informatie
Neem voor meer informatie of vragen over het leveren van zand, grind of grond los gestort of juist in big bags, contact op met Peter!

Zandhandel Zuidland
Krommedijk 13A
3214 LH Zuidland
Tel. 0181 452 735
info@zandhandelzuidland.nl
www.zandhandelzuidland.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant