Burgemeester Van Oosten en wethouder Hamerslag hielpen een handje bij de schoonmaak.
Burgemeester Van Oosten en wethouder Hamerslag hielpen een handje bij de schoonmaak. Foto: Foto-OK.nl

Collegeleden helpen bij zwembadschoonmaak

Algemeen 332 keer gelezen

Zuidland - Burgemeester Foort van Oosten en wethouder Martijn Hamerslag hebben vandaag meegeholpen om zwembad ’t Molengors aan de Molendijk 29  in Zuidland zomerklaar te maken.  Ook waren er vertegenwoordigers van diverse politieke partijen aanwezig om te helpen.

Als voorbereiding op de opening op 1 mei a.s. als het nieuwe zwemseizoen start, moest het buitenbad schoongemaakt worden. 

De burgemeester en wethouder staken onder het toeziend oog van de vele vrijwilligers de handen uit de mouwen en hanteerden met veel enthousiasme o.a. een bladzuiger. De voorzitter van het zwembad, Jan Willem Weeda, is dagelijks met zijn vele bevlogen vrijwilligers actief om de duurzaam verwarmde baden schoon, en op de juiste temperatuur, te houden. Het complex wordt volledig door vrijwilligers gerund en onderhouden. Er zijn tijdens het seizoen elke dag een aantal gecertificeerde toezichthouders en EHBO’ers aanwezig bij zwembad ’t Molengors. Vanaf de leeftijd van 7 jaar mogen kinderen zonder begeleiding komen zwemmen. Het zwembad heeft een aantal heldere regels opgesteld die strikt opgevolgd dienen te worden door de bezoekers. Op een heerlijke zomerse dag maken rond de 500 bezoekers gebruik van de zwembaden en ligweiden. Jan Willem Weeda en zijn team staan ook al helemaal klaar om vanaf 1 mei a.s. weer vele zwemmers te mogen begroeten in het prachtig gelegen zwembad ’t Molengors in Zuidland.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant