Afbeelding
Foto: PR

Oud leden Timotheus Rotterdam Charlois organiseren Reünie

Algemeen 393 keer gelezen

Een aantal oud leden van de in Rotterdam Charlois zeer bekende vereniging CJMV Timotheüs uit Charlois hebben elkaar sinds korte tijd weer gevonden. Regelmatig ontmoeten deze pensionado’s elkaar en tijdens deze ontmoetingen gaat het vaak over hun belevenissen op Timotheüs. De tijd die zij op Tim ( zo werd Timotheüs in Charlois genoemd ) doorbrachten waren geweldig vonden ze. Dit alles was rond het einde van de 60 tiger jaren. Die jaren waren toch al behoorlijk rumoerig. Er waren wel heel veel veranderingen. Brommers kwamen er. Ze scheurden er lustig op los in Charlois. Natuurlijk allemaal zonder helm. Lange haren waren er, het Holland pop festival in het Kralingse bos, Flower Power, noem maar op. De tijdgeest had behoorlijk overwerk! Ook op Tim was er verandering. Bij veel verenigingen werden sociëteiten opgericht. Ook op Tim was dit het geval. Sociëteit “De Petoet” werd opgericht. Door de leden van Tim werd een van de zalen op zaterdagavond ingericht als sociëteit. Met Pick-up en zelfgemaakte speakerboxen schalde de hits van die tijd door het gebouw. Sociëteit de Petoet werd steeds leuker en bekender. Naast de Pick-up en grote speakerboxen wilde de leden meer. Live muziek moest er komen! En zo gebeurde het ook. Elke maand trad er een popgroep op. Geweldige avonden waren het. Uitverkocht huis! 

Geweldige vereniging
Niet alleen de oudere jongeren die nu nog steeds bij elkaar komen hebben er een geweldige tijd gehad. Ook heel veel Charloise jongeren van oudere generaties hebben er de tijd van hun leven gehad. Tim is opgericht in 1866 en is tot ongeveer 1980 steeds een actieve vereniging geweest. Modern en vooruitstrevend, het waren kernwoorden die bij Tim paste. Vereniging Timotheus is nu de bewoner van het gebouw. Zij organiseren nog steeds activiteiten voor de jeugd.

Reünie 14 mei 2022
Die tijd van toen wilden de ouwe jongeren nog graag een keer beleven. Het idee leefde sterk om een reünie te organiseren. Met de hulp van Historisch Charlois en Vereniging Timotheüs is begonnen bekendheid aan het evenement te geven. Op 14 mei 2022 gaat het gebeuren ! In gebouw Timotheüs aan de Boergoense straat 29 in Rotterdam Charlois wordt een reünie georganiseerd voor alle oud leden van Tim.

Oproep
De organisatie van de reünie roept alle oud leden van Timotheus op om deze reünie te bezoeken. Bent u lid geweest van Tim, heeft u goede herinneringen aan Tim, wilt u nog eens wat oud Charloisers ontmoeten? Twijfel dan niet langer en geef u op voor de reünie op zaterdag 14 mei a.s.!

Aanmelden
Aanmelden en informatie via : timreunie@ziggo.nl of 06-52630973         

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant