Er waren allerlei stoelen te zien.
Er waren allerlei stoelen te zien. Foto: PR

Leerlingen met eigen stoel naar school

Algemeen 2.033 keer gelezen

Spijkenisse - CBS Het Baken en OBS de Toermalijn in de wijk de Akkers zullen met ingang van volgend schooljaar samen verder gaan als één nieuwe samenlevingsschool. 

Om er een mooie, nieuwe school van te maken, worden de gebouwen opgeknapt en zal de school worden voorzien van nieuw meubilair. 

1 april!
Het nieuwe meubilair laat nog even op zich wachten, maar bood wel de gelegenheid voor een leuke 1 april grap. Donderdagmiddag zijn alle stoelen uit de lokalen gehaald omdat maandag de nieuwe stoelen geleverd zouden worden. Aan de kinderen werd verzocht vrijdag een eigen stoel mee te nemen. Daar is, ondanks de sneeuw, massaal gehoor aan gegeven! Zo zaten de kinderen op krukjes, klapstoelen, eetkamerstoelen, bureaustoelen, campingstoelen en zelfs zitzakken.

Nog even geduld
Eind van de dag namen de kinderen hun stoel weer mee naar huis. De leerlingen zullen het nog even met de oude stoelen moeten doen, maar volgend schooljaar starten ze écht met een klaslokaal vol nieuwe stoelen, tafels en ander nieuw meubilair. De leerlingen, maar ook de juffen en meesters kunnen niet wachten!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant