Afbeelding
Foto: PR

Glasvezel gaat door voor Abbenbroek, Geervliet, Heenvliet en Simonshaven

Algemeen 239 keer gelezen

Abbenbroek verzekerde zich al eerder van de komst van glasvezel. Ook in Geervliet, Heenvliet en Simonshaven kozen veel inwoners voor glasvezel.  Er zijn voldoende aanmeldingen binnen gekomen. Dit betekent dat DELTA Fiber Netwerk glasvezel gaat aanleggen! 

Alle inwoners van Abbenbroek, Geervliet, Heenvliet en Simonshaven krijgen een glasvezelaansluiting. Hiermee wordt heel Abbenbroek, Geervliet, Heenvliet en Simonshaven aangesloten op het netwerk van de toekomst. De aanleg neemt naar verwachting een jaar in beslag. 

Glasvezelaansluiting voor alle woningen
 Tijdens de aanleg krijgen alle woningen een glasvezelaansluiting, dus ook woningen waarvan de bewoners zich (nog) niet hebben aangemeld voor een glasvezelabonnement. Gezien het animo voor glasvezel wil DELTA Fiber Netwerk iedere woning in Abbenbroek, Geervliet, Heenvliet en Simonshaven een glasvezelaansluiting aanbieden. Hiermee bereiden ze alle woningen voor op het netwerk van de toekomst. En de overlast blijft beperkt, want dan hoeft de straat namelijk maar één keer open. De aansluiting is geheel vrijblijvend. Met een glasvezelaansluiting in uw woning bent u alvast aangesloten op het glasvezelnetwerk en kunt u op elk moment overstappen naar glasvezel. Bewoners kunnen pas gebruikmaken van hun glasvezelaansluiting, wanneer zij een glasvezelabonnement hebben afgesloten.

Graafwerkzaamheden
Naar verwachting start de aannemer al in april met de eerste graafwerkzaamheden. De graafwerkzaamheden worden uitgevoerd door aannemer Circet Nederland. Daarbij komt de glasvezelkabel langs bijna 2.500 adressen in Abbenbroek, Geervliet, Heenvliet en Simonshaven te liggen. Een deel daarvan heeft al een abonnement. De overige adressen kunnen zich nog steeds aanmelden. Doen zij dit voor 9 april 2022, dan hoeven aanmelders geen aansluitkosten à € 650.- te betalen en profiteren zij van een scherp welkomstaanbod.

Meer informatie is ook te vinden op de website gavoorglasvezel.nl.

Uit de krant

Uit de krant