Afbeelding

Boerenbrommercross en Tentfeest

Actueel 183 keer gelezen

Rockanje- Over een maand wordt er op het weiland van familie ‘t Mannetje aan de Natersedijk tussen Rockanje en Hellevoetsluis weer een crossbaan aangelegd met daarnaast een feesttent. De plattelandsjongeren Voorne organiseren namelijk op 3 mei hun jaarlijkse Boerenbrommercross en Tentfeest. Het Tentfeest wordt sinds de jaren 90 georganiseerd en de Boerenbrommercross inmiddels voor de 5de keer. PJ Voorne is een vereniging met een jeugdig bestuur dat evenementen organiseert op Voorne-Putten.

NK Gazonmaaierracen zijn weer spectaculair
De Boerenbrommercross is een cross waar iedereen aan kan meedoen die een beetje creatief is. Het gaat bij deze cross niet om snelheid maar om ludiekheid. De belangrijkste regel van de Boerenbrommercross is dat zowel de brommer als crosser gepimpt moeten zijn. Doe jij mee als cowboy verkleed op je tot paard omgetoverde puch en heb je zo tijdens de cross de lachers op je hand?  Op de crossbaan wordt op 3 mei ook de NK Gazonmaaierracen verreden. Dit is een landelijk circuit waarbij in drie verschillende klasses geraced wordt met opgevoerde zitmaaiers. Snelheden van 100 km/h zijn geen uitzondering bij deze spectaculaire sport. Tijdens de cross zijn er in de tent optredens van DJ Koornneef en zanger Ad Hagesteijn.

Kraakt Helder treedt op tijdens Tentfeest
Dat het Tentfeest, dat aansluit op de cross, al lang niet meer voor alleen jongeren is krijgt steeds meer bekendheid en is terug te zien in de line-up die PJ Voorne presenteerd. De band ‘Kraakt Helder’ is namelijk niet een simple hoempapa lawaai band, maar een band met internationale alure. ‘Kraakt Helder’ heeft een echte tentfeest sound en speelt nummers  uit de top 40. Landelijk bekend party DJ Zjan speelt de avond aan elkaar en zorgt ervoor dat de tent in extase komt tijdens het bierfeest.

Inschrijven voor de Boerenbrommercross kan tot 27 April via brommercross@pjvoorne.nl.  Kijk op de site van de Plattelandsjongeren Voorne pjvoorne.nl voor de locatie, tijden en entree prijzen, enz. De Plattelandsjongeren heten u van harte welkom op 3 mei aan de Natersedijk!

 

 

 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant