Foto: Eveline Vroonland
Foto: Eveline Vroonland

Nina June - The World Awaits

Actueel 78 keer gelezen

Spijkenisse - 'Met een herkenbaar hees stemgeluid en ijzersterke songs heeft Nina alle troeven in handen om Nederland te veroveren' (OOR).

The World Awaits is een theaterconcert over liefde, vrijheid, onrust en rust vinden middenin de chaos, geregisseerd door Jeroen Woe (Van der Laan en Woe, Quiz Paul de Leeuw). Nina June is een charmante, innemende performer met een stem uit duizenden. Met haar tweede plaat 'The World Awaits' zette ze zichzelf definitief op de kaart: 'met herkenbaar hees stemgeluid en ijzersterke songs heeft Nina alle troeven in handen om Nederland te veroveren' concludeerde OOR. Met een tas vol prachtige popsongs en persoonlijke verhalen gaat Nina het theater in, dit keer in intieme setting. Ze heeft 2 muzikanten bij zich die zingen, piano, gitaar, banjo, hoorn, pedalsteel en loopstation spelen alsof hun leven er vanaf hangt. Er komen nummers van haar succesvolle CD, nieuwe nummers en pareltjes van andere singer-songwriters langs. Afgelopen jaar werd Nina bekroond als 3FM Serious Talent, was ze te zien bij De Wereld Draait Door en TopPop 3. NRC Handelsblad schreef “De Nederlandse Dusty Springfield zou je Nina kunnen noemen” Lees in de papieren editie van afgelopen meer over Nina June in het interview dat zij met onze krant had.

Kom langs in Theater de Stoep op woensdag 16 april en dompel u onder in het intieme, kwetsbare en toch ijzersterke theaterconcert van Nina June, overrompelend in zijn kleine schoonheid. Kaarten zijn te bestellen via www.destoep.nu en 0181-652200.

 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant