Afbeelding

Hockeyers onderuit in derby tegen Voorne

Sport 83 keer gelezen

Spijkenisse - De mannen van HV Spijkenisse hebben het zondag niet kunnen redden in de derby tegen HC Voorne. De Hellevoetse ploeg won het duel op sportpark Groenewoud met 1-3 van de Spijkenissers.

De gasten kwamen op voorsprong, maar Koen Weimar zorgde voor de gelijke stand voor het team van Erik Beekman, die wegens gezinsuitbreiding ontbrak. Na rust bracht een strafcorner de 1-2 op het bord en kort voor het einde kreeg HC Voorne een strafbal die werd benut. ‘Het was een redelijk duel. We kwamen op achterstand en waren eigenlijk gelijkwaardig. We hadden een tijd het betere van het spel en zij waren vooral ook niet goed. Na de 1-2 bleven we toch druk zetten. Wij verzuimen om de goal dan te maken. Het is zuur dat je de gelijkmaker niet maakt en de 1-3 kort voor tijd alsnog komt’, meent interim-trainer Martijn Been na afloop van het duel. De ploeg staat vierde door dit resultaat. De Hellevoeters blijven door de overwinning koploper.

Spelers HV Spijkenisse: Rick Langstraat; Alain Noels; Jeroen Barto; Mitchell Veelo; Nino Bellaard; Alexander Taat; Koen Weimar; Fabian Bellaard; Jelle Kuurstra; Contijn Tazelaar en Maarten Bosman. Er werd ingevallen door Maarten Bol, Boris de Puij, Douwe Snel, Marco Molendijk en Mees Tazelaar.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant