Archieffoto: Peter de Jong
Archieffoto: Peter de Jong

Bernisse erkent meerdere in DVV ‘09

Sport 65 keer gelezen

Heenvliet: Bernisse zal na de 0-2 (0-0) nederlaag tegen DVV ’09 op plaats acht voorlopig genoegen moeten nemen met een plaats aan de kop van het tweede rijtje in de vierde klasse F. De Heenvlieters hebben op het sportpark aan de Groene Kruisweg tegen de sterk gegroepeerd spelende Dirkslanders geen uitzicht gehad op een positief resultaat.

‘We hebben in de uitwedstrijd geflatteerd met 2-0 verloren, maar nu stond er een degelijk en volwassen ploeg, die zich organisatorisch niet van de wijs liet brengen. Verliezen is vervelend, maar het is “all in the game”,’ erkende trainer Peter Hoek zijn meerdere in de tegenstander. Bernisse stond meteen al onder druk en was gelet op de schoten op paal en lat al blij dat de rust met een blanke stand werd gehaald. Hoewel Peter Hoek zijn ploeg met goede instructies het veld instuurde voor het tweede deel, werden de goede bedoelingen al na één minuut spelen door een fantastische treffer van Dirk Breur de grond ingeboord: 0-1. Bernisse kwam de klap niet meer te boven en wist zich na een uur spelen door een goal van Dirk van de Boogert (0-2) al volledig kansloos. ‘We zijn op waarde geklopt,’ aldus Peter Hoek. Opmerkelijk was het feit dat de scheidsrechter even later naar de zijlijn strompelde en met een hamstringblessure vroeg om vervanging. Bert van Katwijk hees zich in het scheidsrechterspak en leidde de ploegen naar het verlossende einde.

Bernisse: Mitchel Dekker (foto); Raynor Slump, Roman Pardon, Tim de Groot (52. Niels Molendijk, Jean Paul Kers; Admir de Kok (56. Michael van der Velde), Jordy van den Berg, Rick Onderstal, Robert Bout (66. Frank Noordzij); Yuri Dubois, Michell Hiwat.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant