Afbeelding

SV Simonshaven ontbeert stootkracht tegen Flakkee

Sport 50 keer gelezen

Middelharnis: SV Simonshaven heeft Flakkee op de Pallandt in Middelharnis niet kunnen verrassen. De mannen van Ad Reijtenbagh verloren het duel tegen Flakkee met 2-0 (0-0). SV Simonshaven begon overigens aardig, want Matthijs van Schie liet uit een goed uitgevoerde counter oog in oog de kans op 0-1 liggen. Flakkee probeerde een voorsprong te forceren, maar doelman John van Es hield zijn ploeg met enkele knappe reddingen overeind. Nadat een schot van Matthijs van Schie net na de hervatting een prooi werd voor de Flakkeesse doelman, leidde balverlies ertoe dat SV Simonshaven via een goed uitgevoerde counter door Sjoerd robijn op een 1-0 achterstand werd gezet.

Matthijs van Schie bleef het proberen, maar ook een uitstekend afstandschot van wederom Matthijs van Schie vond geen genade bij de doelwachter van Flakkee. De druk op het doel van Flakkee werd verhoogd, maar het was Simonshaven dat door een treffer van Arwin van der Vliet voor de tweede keer in de omschakeling werd verrast: 2-0. Joey Wertz verzuimde daarna tegen te scoren. ‘Het was een geflatteerde nederlaag,’ vond Reijtenbagh.

SV Simonshaven:  John van Es; Sander van Dongen, Joan Belder, Bjorn Jeurissen, Melvin Wubben, Tjerk van der Graaf; Dave Brouwer (75. SvenJeurissen), Mark den Uijl (65. Patrick Hogeweg), Joey Wertz; Matthijs van Schie, Sebastiaan Slikker (70. Silvester Mirer).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant