Afbeelding

PFC in de hoek waar klappen vallen

Sport 46 keer gelezen

Wateringen – PFC heeft zondag op bezoek bij Velo opnieuw niet kunnen winnen. Tegen de nummer vijf van de competitie kwam de hekkensluiter uit Geervliet niet verder dan 3-1, bij rust hadden beide ploegen slechts één keer het doel gevonden. Al na zes minuten kwam PFC op achterstand, maar de Bernissers bleven doorgaan om een gaatje te vinden om tegen te scoren. Dat lukte na een klein half uur toen Fabiënson Wiel de 1-1 wist binnen te tikken. Hierna waren er opnieuw kansen voor de ploeg van Francis Janse, maar de bal wilde het Wateringse doel niet in.

Twintig minuten voor tijd was er een kluts situatie die voor de 2-1 zorgde een in de slotminuut werd het 3-1. ‘Het herhaalt zich steeds bij ons. Deze nederlaag vond ik niet nodig. We herstelde na de 1-0 erg goed. Dan gaat een dot van een kans van Lionahr er niet in. We moeten nu echt zelf punten gaan pakken. Ik had niet gedacht dat we nog laatste zouden staan. Ik vind ook dat we van ploegen als TOGB en Poortugaal niet hoeven te verliezen en dat is wel gebeurd’, meent trainer Francis Janse na afloop. Er waren gele kaarten voor Berkan Bajraktar, Fabiënson Wiel en Masud Hooi. Deze hebben geen consequenties als de ploeg op 6 april weer speelt tegen nummer twee Nieuwerkerk. Vervolgens volgt daarna koploper Magreb ’90, dus met daarna nog drie duels te gaan ziet het er somber uit voor de Geervlieters.

Opstelling PFC: Wilfred Poleij; Jock de Burgo; Ian de Jager (43 Massud Hooi); Levi Spencer Salomao; Miloud Bel-Hassani; Raoul Neral; FabiËnson Wiel; Berkan Bajraktar; Luc Lionahr; Milton MAdja (75 Bilal Amraoui) en Hakan Gürel (67 Marlon Dandaré).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant